aferdita demaku ne suhareke


aferdita demaku ne suhareke6 Janar 2018 … Aferdita Demaku është një këngëtare e njohur, qe kengen e mirefillte shqipe …
Lindi ne Abri te Eperme te Drenices. … ne shume shoqeri kulturore artistike ne
Abri, Drenas dhe Prizren.7 Dhjetor 2017 … … the song N’suharekë by Aferdita Demaku, Aferdita Dermaku. … Bartem pushk
ne pa gjak me i dhan,Në Qershor 2003, Aferdita Demaku merr pjesë në PoliFest 2003 me këngën ”
Xhelozia”. Në Qershor 2004, Aferdita …Prizren. Hometown. About Aferdita. Arsimtare e matematikes ne sh.m.u Mati
Logoreci -Prizren. Favorite Quotes.
WhatsApp WA Kami